Logo Schep advocaten

Kantoor Schep advocaten, ruime ervaring met vele rechtsgebieden.
 • Verplaatsing inloopspreekuur

  Het inloopspreekuur vindt in december 2017 plaats op 12 december in plaats van 5 december 2017.

 • Goedkoop samen scheiden

  Wanneer uw individuele jaarinkomen over 2015 gelijk is aan of lager dan EUR 26.000,00 (zonder minderjarige kinderen) of EUR 37.300,00 (met minderjarige kinderen) kunt u zeer goedkoop samen scheiden. U betaalt maximaal EUR 150,00 per persoon.

  LET OP - indien uw vermogen na de echtscheiding meer dan EUR 12.499,00 aan individueel vermogen (per persoon) bedraagt, dan geldt dit tarief niet.

  Als uw individuele jaarinkomen over 2015 hoger is dan EUR 26.000,00 (zonder minderjarige kinderen) of EUR 37.300,00 (met minderjarige kinderen) komt u niet in aanmerking voor dit goedkope tarief. Wel kunnen we u een zeer scherpe aanbieding doen op basis van uw persoonlijke gegevens. Voor de maand november 2017 hanteren wij tijdelijk een all-in tarief ad EUR 2.500,00 inclusief BTW en kosten. Vraagt u naar de voorwaarden voor deze bijzondere actie, via het contactformulier op deze website, met als referentie "november2017". Wij nemen dan contact met u op voor nadere informatie. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met ons kantoor via telefoonnummer 0186-643030.

 • Echtscheiding

  Voor het maken van een afspraak in het kader van echtscheiding/mediation kunt u contact opnemen met ons kantoor.

  Onze ervaren medewerkers staan u graag bij.

 • Dag van de scheiding op 8 september 2017

  Kom op vrijdag 8 september tijdens de 'Dag van de Scheiding' naar ons gratis spreekuur. Wij zijn geopend van 09.00 tot 17.00 uur en beantwoorden graag al uw vragen over scheiden.

 • Alimentatie-check

  Als er in het verleden een bedrag aan kinderalimentatie is vastgesteld, kan het na verloop van tijd voorkomen dat dit bedrag niet meer in overeenstemming is met uw huidige situatie. Indien zich een belangrijke wijziging van omstandigheden heeft voorgedaan, kan het zo zijn dat u als alimentatieplichtige de huidige alimentatie niet meer kunt betalen, of dat u als alimentatiegerechtigde, meer alimentatie nodig heeft. Bij ons kantoor kunt u terecht voor een alimentatie-check. Wij maken een herberekening van de alimentatie en adviseren u of het kansrijk is om de alimentatie te laten wijzigen door de rechtbank.

 • Wwz

  De nieuwe Wet Werk en Zekerheid zal gefaseerd in twee delen worden ingevoerd per januari 2015. Bij een tijdelijke arbeidsovereenkomst van zes maanden of korter mag geen proeftijd worden afgesproken. In tijdelijke arbeidsovereenkomsten wordt de hoofdregel dat geen concurrentiebeding meer mag worden overeengekomen. Verder wordt onder ander de aanzegplicht ingevoerd.

  Vanaf 1 januari 2015 gaat er op financieel gebied het een en ander veranderen voor gescheiden ouders. Door deze nieuwe wet wordt het kindgebonden budget verhoogd. Daarnaast wordt de zogeheten 'alleenstaande ouderkop' ingevoerd, een geheel nieuwe bepaling. Dit heeft tot gevolg dat in vele gevallen betaling van kinderalimentatie niet meer aan de orde is. Wilt u weten welke gevolgen deze nieuwe regelgeving voor u heeft?